KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Na rovné silnici u Březnice se čelně srazila dvě auta, zraněno je deset lidí

Deset zraněných, z toho pět vážně, je následkem čelního střetu dvou osobních aut u Březnice nedaleko Týna nad Vltavou ve směru na Tábor. K nehodě volkswagenu a oktávie došlo, jak Právo informovala policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová, několik minut před sedmou ráno.


„Při nehodě se zranilo všech deset lidí, kteří ve vozidlech cestovali. V prvním automobilu jeli žena, muž a tři děti ve věku 2, 10 a 16 let," řekla Právu mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Žena podle ní utrpěla těžké zranění a s podezřením na úraz páteře byla transportována vrtulníkem na Traumacentrum českobudějovické nemocnice. Desetiletého chlapce s podezřením na úraz hrudníku a břicha rovněž transportoval vrtulník do Českých Budějovic. Muže a další dvě děti převezla tamtéž záchranná služba s lehkými až středně těžkými zraněními, především řeznými ranami a podezřeními na úraz ruky a nohy.

Vozidlo vjelo do protisměru

"V druhém voze cestovalo pět mladých žen, všechny utrpěly středně těžká zranění. Dvě byly převezeny do táborské nemocnice a tři do českobudějovické,“ dodala mluvčí.

Příčiny nehody se podle Uhlířové stále vyšetřují, je ale pravděpodobné, že jedno z vozidel vjelo na rovném úseku do protisměru. „ Na místě je už dopravní znalec, který se snaží příčiny nehody přesně určit,“ uvedla policejní mluvčí.

Na místě po nehodě zasahovalo pět výjezdových posádek Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje: z Týna nad Vltavou, Opařan, Soběslavi, Tábora a Českých Budějovic. Zasahoval i záchranářský vrtulník.


(Zdroj: Krimi Zprávy Tábor)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín